Cine suntem

În Europa si în lume se construieste cu produsele noastre

De decenii demonstrăm că suntem un furnizor de încredere pentru diverse ramuri ale industriei metalurgice, electrice, de constructii si de constuctii automobile. Acolo unde se cere calitate, acolo se găseste si OBERMOSER.

În Europa exista trei filiale OBERMOSER, cea mai nouă fiind cea din România. Locatia de productie din localitatea Alkoven - AUSTRIA, acolo unde este practic patria companiei, o altă locatie de productie Obermoser se află în localitatea Oderwitz - Germania. Începând cu anul 2008, Obermoser este prezentă si în România, la Resita, prin intermediul societătii OBERMOSER-STEEL, care pune la dispozitia clientilor din România, precum si celor din tările învecinate produsele marca Obermoser. Pe lângă aceste locatii, peste 100 de colaboratori din Europa asigură pretentiile calitative ale produselor OBERMOSER, conferindu-le valoare si faimă.

De ce să optati pentru OBERMOSER

Naturaletea cu care trebuie să functioneze serviciile noastre reprezintă provocarea noastră. Service-ul si prestările-servicii sunt părti componente ale produselor noastre. Eficientă maximă si clienti multumiti, acestea sunt componentele din care se obtine succesul OBERMOSER. Reusim să facem aceasta prin:

Tehnologie

Prelucrarea si zincarea prin scufundare a benzii de otel fac parte din domeniul de activitate al OBERMOSER la fel ca si zincarea prin centrifugare si zincarea individuală si fabricarea de piese finite. Cerintele individuale stabilesc gradul serviciilor noastre. Know-how-ul de fabricatie la nivelul tehnicii actuale face posibilă o fabricare rapidă si ieftină în toate domeniile. Cunostintele de specialitate cuprinzătoare si derularea exact definită a etapelor de lucru asigură calitatea continuă. La orice ordin de mărime si de calitate.

Perfomantă

Traditia de 70 de ani OBERMOSER determină valoarea Know-how-ului si a brandului nostru, valoare ce ne recomandă clientului. Lucru valabil si pentru precizia lucrărilor noastre si pentru flexibilitatea de care am dovedit că dăm dovadă, ca o firmă de dimensiuni medii. Prin experienta în prelucrarea si înnobilarea otelului, asigurăm produselor noastre o calitate permanentă. Know-how-ul pe care l-am dezvoltat în cele 4 generatii de Obermoser, reprezintă o bază valoroasă în acest sens. Colaboratori cu experientă realizează etapele de prelucrare adaptate exact la necesităti.

Inovatie

Instalatii de productie si cuptoare performante si ecologice sunt UNEALTA cu care dăm viată si formă otelului din diferitele comenzi de fabricatie. Mii de tone anual. Această înseamnă pentru noi o mare responsabilitate si de aceea lucrăm cu personal bine calificat si implementăm în permanentă metode de optimizare ale liniilor noastre de productie, atât din punct de vedere al sustenabilitătii ecologice la consumul de energie si al fiabilitătii, precum si al calitătii produsului finit.

Beneficiul clientului garantat pe termen lung

Clientii nostri se găsesc în toată Europa. Produsele noastre sunt folosite în diversele domenii ale constructiilor la fel de mult ca si în aparatele si instalatiile unor producători renumiti. Suntem mereu dispusi să acceptăm noi provocări. Orientarea consecventă către nevoile pietei este scopul nostru. Noi numim „bune” acele lucruri care îi dau clientului siguranta unui calităti pe care se poate baza. De la platbanda de otel, la diverse piese stantate si apoi spre produsul finit, acolo unde otelul este supus unei încercări de solicitare permanente, acolo este nevoie de serviciile noastre. Sarcina noastră este de a conferi produselor noastre rezistetă si continuitate. Pentru clientii nostri, aceasta înseamnă beneficiu maxim disponibil în cel mai scurt timp. Pentru că flexibilitatea cu care reactionăm la fiecare profil de pretentii individual este valabilă si pentru capacitatea noastră de livrare. si acest fapt recomandă firma OBERMOSER. (Foto: Sediul OBERMOSER-STEEL România)

Înapoi la meniu

Cu o măsură clară a responsabilitătii

Prin serviciile noastre nu avem obligatii doar fată de clientii nostri, ci si fată de mediul înconjurător. Cine lucrează zilnic cu mari cantităti de otel, zinc si acid clorhidric, bineînteles că trebuie să respecte reguli deosebite. Noi ne asumăm aceste responsabilităti, în care credem toti cu convingere. Cu ajutorul celor mai moderne instalatii de ecologizare si printr-un control permanent în laboratoarele noastre, ne asigurăm că nu are loc depăsirea niciunei valori limită.

Înapoi la meniu
Top